Hoppa till innehållet

Redovisningsassistent

Är du en ambitiös, engagerad, positiv, noggrann och nyfiken person som dessutom tycker att siffror och goda relationer med kunder känns lockande? Är du en person som vill utvecklas på din arbetsplats och din arbetsplats med dig? Då är det förmodligen just du som eftersöks i denna annons.

Tjänsten som redovisningsassistent hos oss på Revis Ekonomipartner innebär ett stimulerande och omväxlande arbete som till stor del sker självständigt med ansvar för sitt uppdrag. Arbetsuppgifterna kommer från en början bestå av i huvudsak löpande bokföring, månadsavstämningar, reskontrahantering och löner. 

Hos oss på Revis Ekonomipartner anser vi att kommunikation och öppenhet är nödvändiga förutsättningar för en trivsam arbetsplats och resultatet av en levererad tjänst. Därför söker vi just dig med social kompetens och positiv energi som är beredd att både investera tid och engagemang i ditt arbete hos oss.

På Revis Ekonomipartner tar vi hand om varandra. Här oss får du en arbetsplats med fokus på hälsa, välmående och stimulans. Genom generösa friskvårdsförmåner, delaktighet i beslutsfattande och möjligheter till utbildning både internt och extern skapar vi förutsättningar för detta.

Känns detta intressant för dig? Skicka då in ett personligt brev tillsammans med ett CV till info@revis.se och starta din nya jobbkarriär redan idag.

Kontakta oss idag för ett första möte

Revis Ekonomipartner

Kungsgatan 22
961 31 Boden

Tel: 0921-550 00

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

By Formsmedjan. Powered by Yago