Hoppa till innehållet

Redovisningsekonom

Har du erfarenhet av bokföring och redovisning och vill ta chansen att arbeta på ett företag som vill ligga i framkant när det kommer till tekniska lösningar med effektiva rutiner? Har du viljan och ambitionen att utvecklas och utmanas i din roll som redovisningsekonom? Vi tillsammans på Revis Ekonomipartner vill skapa möjligheterna för dig.

Just nu söker vi dig som är intresserad av ett arbete som innefattar ett stundtals högt tempo med skiftande uppdrag och utmaningar. Här på Revis Ekonomipartner sker utformningen av de tjänster vi erbjuder tillsammans med våra kunder för att säkerställa ett så praktiskt och effektivt tjänsteutbud som möjligt.

Hos oss på Revis Ekonomipartner anser vi att kommunikation och öppenhet är nödvändiga förutsättningar för en trivsam arbetsplats och resultatet av en levererad tjänst. Därför söker vi just dig med social kompetens och positiv energi som är beredd att både investera tid och engagemang i ditt arbete hos oss.

På Revis Ekonomipartner tar vi hand om varandra. Här oss får du en arbetsplats med fokus på hälsa, välmående och stimulans. Genom generösa friskvårdsförmåner, delaktighet i beslutsfattande och möjligheter till utbildning både internt och extern skapar vi förutsättningar för detta.

Känns detta intressant för dig? Skicka då in ett personligt brev tillsammans med ett CV till info@revis.se och starta din nya jobbkarriär redan idag.

Kontakta oss idag för ett första möte

Revis Ekonomipartner

Kungsgatan 22
961 31 Boden

Tel: 0921-550 00

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

By Formsmedjan. Powered by Yago