Hoppa till innehållet

Digitalisera din bokföring 2020

Dags att bli digitala i bokföringen? Vi hjälper dig med det. Förenkla din bokföring och arbetet kring den utan extra ansträngning. 

På Revis Ekonomipartner arbetar vi med Fortnox och andra digitala bokföringstjänster som gör oss snabbare och smartare i administrationen.

Revis är en dynamisk och proaktiv partner som med hög tillgänglighet samt ordning och reda blir en naturlig del i ert företagande.

Med lång erfarenhet och strategisk omvärldsbevakning ser vi till att leverera rätt ekonomitjänster till dig – bland annat redovisning, revision, löneadministration och affärsutveckling.

Med Fortnox kan vi skräddarsy arbetet med bokföringen tillsammans med dig och se till att vi hittar rätt balans. Du kan välja vilka funktioner vi ska ha tillgång till, samtidigt som vi får åtkomst till informationen direkt och sköter informationsöverföring digitalt.

Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. Förutom populära program för t.ex. fakturering, bokföring, löner och utläggshantering finns hundratals branschspecifika lösningar från andra leverantörer som är integrerade i plattformen. 

 

 

Kontakta oss idag för ett första möte

Revis Ekonomipartner

Kungsgatan 22
961 31 Boden

Tel: 0921-550 00

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

By Formsmedjan. Powered by Yago