Hoppa till innehållet

Redovisning

Tillsammans med dig som kund så skapar vi en tydlig, praktisk och effektiv styrning av din redovisning. Tjänsterna vi tillhandahåller inom redovisning är i stora drag: löpande bokföring, lönearbete, budgetarbete, årsbokslut samt övriga tillhörande redovisningsfrågor – till exempel bolagsskatt, årsredovisning och momsdeklaration.

Utifrån dina behov tar vi fram vilka tjänster du behöver och i vilken teknisk lösning tjänsterna skall levereras. Vill kunden ha en helt digital bokföring med inskannade fakturor och balans- och resultatrapporter i mobilen så har vi kunskapen och redskapen som krävs då vi har ett samarbete med bl.a. Fortnox. I samband med allt detta hjälper vi dig givetvis att skapa strategiska rutiner som gör din hantering av dokumentation så enkel och effektiv som möjligt, för att underlätta i ditt entreprenörskap.

Vår målsättning som redovisningsbyrå är att det ska vara enkelt, tydligt och effektivt samt skapa en bra grund för dig att löpande ha koll på ekonomin i ditt företag. Våra redovisningsekonomer och redovisningskonsulter är här för att hjälpa till.

Kontakta oss idag för ett första möte

Revis Ekonomipartner

Kungsgatan 22
961 31 Boden

Tel: 0921-550 00

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

By Formsmedjan. Powered by Yago